ANNE & CHRISTIAN

19. maj, 2018

I april modtog jeg et opkald fra Susanne, Anne's mor. Hun fortalte at hendes datter skulle giftes den 19. maj og ønskede at give en speciel bryllupsgave: gode billeder bryllupsparret kunne mindes dagen med.

Vielsen blev holdt i Skæring Kirke. En meget utraditionel og moderne kirke, men utrolig pæn. Indretningen i kirken og lyset var ekstremt smukt og en sand drøm for enhver bryllupsfotograf. Efter en rørende vielse blev ceremonien med en surprisesangerinde, der gemte sig ved kirkekoret, inden Anne og Christian sammen gik ud af kirken som mand og kone. Foran kirken blev det nygifte par overvældet af lykønskninger inden gæsterne tog stand til at kaste ris.

Endnu en sursprise ventede Anne og Christian, da de blev hentet foran kirken i en limousine med en times kørsel videre til Munkebjerg Hotel i Vejle, hvor reception og fest skulle holdes. Et utroligt flot og eksklusivt hotel jeg håber på at opleve igen. Receptionen blev holdt i høj solskin på hotellets teresse med udsigt over Vejle Fjord. Efter et stykke tid i solen blev gæsterne parvist sendt hen til mig for at få taget et parbillede og sidst et fælles gruppebillede med alle gæster. Herefter tog Anne og Christian deres datter, Karen, i hånden, hvor vi gik ned i skovområdet der omringer hotellet. Vi startede med et par billeder af mor, far og datter sammen og havde efterfølgende en halv times tid til at skyde bryllupsportrætter i det smukke skovområde inden middagen startede.

Stort tillykke Anne & Christian med brylluppet! Det var en fornøjelse at fotografere til jeres bryllup og hilse på jeres charmerende datter, der løb med opmærksomheden på en god del af billederne. I ønskes et godt og lykkeligt liv sammen hele familien!