KRISTINA & MARC

5. maj, 2018

Turen gik fra Århus til den sydlige del af jylland, hvor jeg mødte Kristina i familiens hjem i Vejen. Allerede ved min ankomst lidt i 10 var der godt gang i Kristinas sidste forberedelser til brylluppet: hår og make-up. Her havde jeg kort fornøjelsen af at tage formiddagens stemningsbilleder med Kristina, veninde, mor og datter inden jeg måtte køre videre til en AirBNB bolig, hvor Marc havde brugt natten med bror og søn.

Turen gik videre til Askov Kirke, hvor Marc og gæsterne spændt ventede på Kristinas ankomst. Ved Kristinas ankomst var der arrangeret en surprise sangerinde, der sang hende og far op langs kirkegulvet, hvor Marc ventede i tåre for enden. En utrolig rørende optræden, der lade grundlag for hele dagen.

Efter vielsen og lykønskningerne ude foran kirken kørte det nygifte par afsted mod Åtte Bjerge, hvor vi tog bryllupsportrætterne i høj solskin. Herefter tog vi videre mod Tobøl Forsamlingshus, hvor reception og fest skulle holdes. Ved ankomsten til forsamlingshuset var det svært ikke at blive overvædet af alle detaljerne Kristina og Marc havde forberedt. Hele forsamlingshuset var pyntet med kreative DIY-projekter fra bar til toiletter. Dagen fortsatte med en rørende stemning, god mad, smukke taler, sjove indslag og flere surprise indslag i form af sangere to sangere og jazzorkester.

Kære Kristina & Marc I ønskes af hjertet et langt og lykkeligt liv sammen. Jeg er ekstremt beæret over at være med jer på dagen og opleve hvor kærlige I er overfor hinanden, jeres børn, familien og venner. Tusinde tak for nu og endnu engang stort tillykke med hinanden!

Tilføjelse: Brullupsklar.dk har skrevet en artikel, hvor Kristina og Marc selv kommentere på hvordan de oplevede dagen og forberedelserne op til.
Indlægget kan læses HER.