LONE & JOHN

20. maj, 2018

Blot tre uger før Lone & John bryllup den 20. maj modtog jeg et opkald fra John, der manglede en fotograf til brylluppet. Da datoen for brylluppet lidt atypisk faldt på en søndag var dagen ledig. Vi lavede hurtigt en aftale og jeg så frem til en travl weekend, hvor jeg dagen inden Lone og Johns bryllup skulle fotografere ved Anne og Christian. Bryllupsdagen faldt på Lone og Johns 5 årsdag, hvorfor det blev en søndag.

Dagen startede hjemme hos familien, hvor Lone netop var i gang med at få sat hår ved min ankomst. Af parrets tre piger sad den yngste fast plantet i mors skød, mens Lone fik ordnet hår og make-up, mens de sidste to rendte rundt i hjemmet og hyggede sig, hvilket gav nogle unikke stemningsbilleder.

Inden Lone, deres tre børn, barnepige og veninde blev hentet af en limousine, kørte jeg mod kirken, hvor der skulle tages stemningsbilleder af John, der spændt ventede på hans kommende kone. Efter vielsen i den flotte kirke, Skanderborg Slotskirke, kørte det nygifte par hjem til Lones forældre, der desværre ikke kunne deltage i kirken. Her tog vi et lidt billeder af familien på gården med en smuk udsigt over Skanderborgs søer.

Turen gik videre i limousinen til Sophiendal Slotshotel, hvor reception og fest skulle holdes. Et utroligt æstetisk slotshotel med smukke lokaler til bryllupsfesten. Receptionen foldede sig ud foran slottet i dejligt solskindvejr mens Lone, John og jeg sneg os rundt om bygningen for at tage bryllupsportrætterne. Herefter fortsatte dagen med middag, taler, indslag og sang, mens pianisten Oscar Gilbert bidragede til stemningen med rolig klaverspil gennem hele aftenen.

Tusinde tak for en dejlig fest Lone & John og stort tillykke med brylluppet - I ønskes et lang og lykkeligt liv sammen!