Bryllup-S&A-WEB-123.jpg

Sara & Allan 2018

Vi har haft den store fornøjelse at få vores bryllupsdag foreviget af Adam. Om ham kan der siges, at han er et af de mest ordentlige, situationsfornemmende, behagelige og kompetente menneske vi i lang tid har mødt.
Han er i sandheden et menneske, der ligger en ære i sit arbejde, hvilket er kommet til udtryk ved en grundighed og en tilgang til arbejdet, som ikke alene har udmundet sig i nogle fantastiske billeder men også som gode minder om et gnidningsfrit samarbejde. 
I vores optik har han så tilpas meget indlevelsesevne, at vi vil kunne anbefale ham til alle - uagtet om man kan lide selv at styre tingene eller overlade slagets gang til ham.
Adam, vi kan kun sige dig tak. Det eneste problem vi står tilbage med, er, at det bliver svært at udvælge hvilke billeder, der skal op på væggen, fordi der er indfanget så mange gode øjeblikke.

Bryllup-Anne&Christian2018-WEB-150.jpg

Anne & Christian 2018

Vi vil sige Adam tak for de flotteste bryllupsbilleder, helt fantastisk smukke og personlige - nøjagtig som vi havde ønsket os, og mere til!
Vi satte stor pris på formødet før brylluppet, hvor vi fik snakket om, hvad vi ønskede. Og som værende meget vigtigt for os, så formåede Adam på en utrolig god måde at fange vores energiske to-årige datter på billederne, samt fantastiske stemningsfyldte øjeblikke fra kirken og med vores gæster. Vores familier og gæster havde også en rigtig god oplevelse af Adam, der var diskret og nærværende på samme tid.
Alle de største anbefalinger til Adam, han er meget professionel!!
Og yderligere var det skønt allerede at modtage alle billederne i fantastisk kvalitet i ugen efter brylluppet.
Christian og Anne, samt familie - TAK

Vi havde fornøjelsen af at have Adam som fotograf til vores bryllup. Billederne er blevet præcis som vi havde drømt om. Adam er utrolig behagelig og vi følte os trygge igennem hele dagen. Han er meget professionel og diskret og vi fik dermed nogle fantastiske stemningsbilleder. Adam får vores varmeste anbefalinger.
— Nicolai & Signe 2018
Bryllup-WEB-050518-113.jpg

Kristina & Marc 2018

Adam har sørget for at fange de smukkeste øjeblikke til vores bryllup, billeder som jeg kun turde drømme om - har aldrig fortrudt valget.
Så rolig og kompetent. Og virkelig god til vores to børn.
Han kunne få os til at være afslappet og bare nyde dagen.
Tak fordi Du var med til at gøre dagen magisk og forevige vores lykkelige dag!

Den største anbefaling herfra.

Vi kan varmt anbefale Adam & Adam Overgaard Photography.

Vi haft haft Adam til at tage billeder på vores bryllupsdag, og været ovenud tilfredse med hele forløbet fra start til slut. Således såvel i den indledende del, hvor man hurtigt får indtryk af grundighed og god forventningsafstemning, samt også på selve dagen - og med afsluttende hurtig opfølgning og godt resultat.

Adam er både behagelig og meget serviceminded - og samtidig professionel, engageret og rigtig dygtig!

Vi takker dig mange gange for på - for os - flotteste og bedste vis at have medvirket til at forevige vores uforglemmelige bryllupsdag. Tusind tak!
— Christina & Theis 2018
IMG_bryllup-216.jpg

Diana & Dennis 2017

Adam tog billeder til vores bryllup, og vi er meget tilfredse med de billeder han har leveret! Først tog han billeder i kirken, dernæst var han med os ude i en have og tage billeder, inden vi tog til selve bryllupsfesten. Adam var rigtigt god til at fange alle de vigtige øjeblikke, og fik taget billeder af alle menneskerne både i kirken og til selve festen. Derudover var Adam rigtig god til at finde nogle steder i haven til vores brudeparbilleder, hvor lyset falder vildt flot, og han var god til at få os til at slappe af i situationen. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse at få Adam til at tage billeder hele dagen, vi har fået nogle fantastiske billeder ud af det, og han var meget professionel igennem alle de strabadser der er på sådan et bryllupsdag!
Inde brylluppet havde vi snakket med Adam om hvilken stemning vi ønskede, og han kunne ikke have ramt mere plet! Endelig gør Adam en stor dyd af at redigere alle billeder til mindste detalje efterfølgende, så de bliver helt perfekte.

Super professionel, behagelig og meget kompetent. De varmeste anbefalinger. Billeder der virkelig levede op til håb og forventninger.
— Lone & John 2018
_MG_1483.jpg

Lise & Hans Christian 2017

Vi havde fornøjelsen af at have Adam som fotograf til vores bryllup i maj og vi er yderste tilfredse!
Inden brylluppet mødtes vi med Adam for at afstemme vores forventninger. Allerede her fik vi et meget positivt indtryk af en meget behagelig og meget rolig fyr.
Han er engageret og velforberedt. Nogle dage inden brylluppet tog Adam ud i området, hvor vi havde ønsket at blive fotograferet, for at finde ud af, hvordan solen ville stå på det tidspunkt, vores fotografering skulle finde sted. På sin tur fandt han andre, meget smukke steder til vores fotografering, som vi aldrig ville have fundet uden hans indsats - og dermed fik vi de mest fantastiske minder i form af nogle meget smukke billeder, der foreviger vores dag.

Adam er klar med kameraet på de helt rigtige tidspunkter men samtidig mere eller mindre usynlig og han falder naturligt ind blandt de øvrige gæster.
Vores gæster roste ham utrolig meget. Hans arbejde er udført til perfektion og vi kan kun give Adam de varmeste anbefalinger.